Hírek

A PRECÍZIÓS AGRÁR LOGISZTIKA

Az élelmiszer termelés költségeiben jelentős szerepet játszik a logisztika. A termény mozgatása a szántóföldön, általában közúton a tarolásig, elsődleges feldolgozásig a logisztika eszközeivel történik. Költséget tudunk megtakarítani a műveletek megfelelő szervezésével, a környezeti változások figyelembevételével, egyszóval a precíziós módszerekkel. Az idén – éves szakmai programunk keretében – ezeknek a megoldásoknak a mezőgazdasági gépeken történő alkalmazását tűztük ki célul, amelyet az Agrárminisztérium is támogat.

A programunkat a 2019. évi AGROmashEXPO kiállításon hirdettük meg, majd Szombathelyen a témakörben nagyszabású szakmai rendezvényt szerveztünk. A témakörben videó bemutatót készítettünk (https://youtu.be/L7hfzdZdyIk). Az előadásokat itt lehet megtekinteni.

A folyamathoz kapcsolódik Tagvállalatunk rendezvénye, melynek címe: „Fliegl – földöntúli élmény”. A rendezvényre 2019. szeptember 21-én kerül sor a Fliegl székhelyén. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre (regisztrálni a vállalat honlapján lehet majd www.fliegl.hu).