Hírek

ISMÉT PRECÍZIÓS AGRÁRLOGISZTIKA

Nagyszabású rendezvénysorozattal ünnepelte 25 éves évfordulóját Tagvállalatunk, a Fliegl Abda KFT. A szeptember 20-21-én megrendezett Nyílt Napon a szakemberek, a gazdatársadalom működés közben szemlélhette meg a gyár legújabb logisztikai fejlesztéseit. A rendezvény keretében egy új, korszerű raktár átadására is sor került a Fliegl Család és dr. Nagy István miniszter úr részvételével….

Az új raktárcsarnok átadása

A rendezvény házigazdája Ackermann Tamás a gyár történetét, fejlődését ismerteti

A szántóföldön a méretnövekedés sorrendjében mutatták be az egyes szállító járműveket. Kiemelkedő hangsúlyt kapott a szántóföldi terményszállítás eszközparkja, ahol a gyorsaság, a termény minőség megőrzése és a talajtaposás csökkentése játszotta a főszerepet.

Tempós átrakodás

A másik kiemelt terület a szervestrágya kijuttatás megoldása olyan új eszközökkel, amelyek a jelenlegi, nagyon szigorú előírásoknak is megfelelnek. A szerves trágya szórók mellett precíziós hígtrágya kijuttatás legújabb eszközeit is bemutatták.

Precízen, szabályozottan kerül a hígtrágya, akár gyepre is

Fókuszterület volt az egyéb áruszállítás eszközei is. Ezeken az eszközökön a célnak megfelelően ügyes fejlesztéseket végeztek.  Például a kőrbálák biztonságos szállítására több változatot is kifejlesztettek, az állatok szállítására alkalmas eszköz pedig figyelembe veszi a jóléti előírásokat.

Ilyen térben jól érzi magát a tehén

A szállítóeszköz szállítása