Hírek

ISMÉT PRECÍZIÓS AGRÁRLOGISZTIKA

A precíziós agrár logisztikáról tárgyalt a Magyar Tudományos Akadémia Bio-Műszaki Bizottsága a Bábolnai Gazdanapok keretében. A szervezet előtt a BPW Hungary KFT vezérigazgatója tartott előadást a hazánkban fejlesztett és gyártott intelligens futóművekről. A Smart-farm Konferencián három Tagunk, a Huniper KFT, Az Oros ZRT valamint a Güttler KFT is előadást tartott….

Mándli Péter vezérigazgató előadását tartja

Mándli Péter bemutatta a BPW Hungária tevékenységét legújabb fejlesztési eredményeiket. Rávilágított arra, hogy a világhírű német vállalat leányvállalataként nem csupán gyártást végeznek, hanem az agrár divízióhoz tartozó fejlesztéseket is. Részletesen ismertette az intelligens mezőgazdasági futómű jellemzőit, használatának előnyeit. A gyár, a MEGOSZ szakembereivel egy digitális könyvet szerkeszt, és ad ki az Agrárminisztérium támogatásával, amelyet rövidesen minden szakember ingyenesen meg fog kapni.

A precíziós gazdálkodásban használható megoldásaikat ismertette a Huniper KFT, a Güttler KFT és a Linamar Zrt is, interaktív konferencián, ahol a termékeket működés közben is lehetett vizsgálni.

Egy gazda mondja el kellemes élményeit az OROS adapterről

A precíziós Güttler termékek ismertetése közben a szántóföldi bizonyítást is látni lehetett