Hírek

Tisztújító közgyűlést tartottunk

A MEGOSZ távolléti közgyűlését február 7-21 között tartotta. A Szövetség költségvetésének és beszámolójának megszavazása mellett új tisztségviselőket és felügyelő bizottsági tagokat is választani kellett.

Az Elnökség új Tagjai:

Gubacsi Melinda

OMIKRON Kft. igazgató-tulajdonos

Gyökös Barna

Farmgép Kft. igazgató-tulajdonos

Horváth Bence

BUSA Bt. igazgató-tulajdonos

A MEGOSZ Elnöksége – a rendezvényeink „tömörülése”, a járványhelyzet bizonytalansága miatt távolléti közgyűlés megtartása mellett döntött. Az online eseményt jelölés előzte meg, Dr. Bíró István dékán úr (Szegedi Egyetem) elnökletével.

Csanádi Tamás elnök úr írásbeli előterjesztését (2021 évi beszámoló, elszámolás és 2022 évi munka és költségterv) a Tagság egyhangú szavazattal fogadta el. A Szövetség Tagságának aktivitását jól érzékelteti, hogy az elnök személyére két, az elnökségi tagságra (6 fő) 12 jelölés érkezett. A törvényi előírások miatt a három éven át igen jól működő Felügyelő Bizottság tagjai nem voltak újraválaszthatók. Az Alapszabály szerint a három évre ismételten megválasztott Elnök Csanádi Tamás úr, és tagok: Ackermann Tamás és Háj András urak. Az Elnökség új Tagjai: Gubacsi Melinda asszony, valamint Gyökös Barna és Horváth Bence urak. A Felügyelő Bizottság Tagjai: Kálnai Lajos (Kálnai és Társai Kft), prof. Dr. Véha Antal (Szegedi Egyetem) és Dr. Kurják Zoltán (MATE). A MEGOSZ Elnöksége köszönetét fejezi ki a távozó tisztségviselőknek, valamint a jelölést vállaló Tagtársaknak.