Hírek

AGROmashEXPO 2018

2018. január 24-én nyitotta meg kapuit az ország legnagyobb, immár nemzetközi rangú, mezőgazdasági gépkiállítása az AGROmashEXPO, amelyen Szövetségünk egységesen jelent meg főleg az „A” és a „G” pavilonban.

Az A pavilonban a MEGOSZ tagvállalatai számára kialakított területen jelent meg a Magyar Nemzeti Kereskedőház, amellyel együttműködve számos üzleti tárgyalásra kerül sor külföldi partnerekkel. Kettő együttműködési megállapodás aláírására is sor került.

A „Magyar mezőgépgyártás a gabonatechnikában” címmel, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének (GOSZ) konferenciáján, a G pavilon Fórum Színpadán, bemutattuk új fejlesztésű gépeinket.

Képek a GOSZ Konferenciáról

Másnap, 26-án pénteken 10-12-ig ismét a MEGOSZ birtokolta a Fórum Színpadot. A programajánló:

A rendezvény után került sor a „Legjobb Magyar Mezőgép 2018” díj átadására. A rangos elismerést a GTE Mezőgép Szakosztálya és a Magyar Mezőgazdaság KFT adományozza. Az idei elismerésben a CLAAS Hungária KFT új fejlesztésű kukoricabetakarító adaptere (Corio Conspeed) részesült.


CLAAS Corio Conspeed

Az AGROmashEXPO gépverseny díjazottai között is több MEGOSZ tagvállalat terméke szerepelt (http://agromashexpo.hu/hu/dijazottak-2018)