Merre tart a hazai agribusiness? - OMÉK Szakmai Nap

in Hírek on 23 augusztus, 2017 with 0 Comments

Az idei, 78. OMÉK minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a szakmaiságra, ezért a vásár történetében először idén rendezik meg az I. OMÉK Szakmai Napot. A rendezvényre a méltán népszerű OMÉK nulladik napján, szeptember 19-én várják az érdeklődőket. A hagyományteremtő szakmai esemény a Földművelésügyi Minisztérium, az Agroinform.hu mezőgazdasági portál és az Agrármarketing Centrum (AMC) együttműködésével jön létre.

AGROmash EXPO 2017.

in Hírek on 23 január, 2017 with 0 Comments

A január 25-én megnyíló AGROmashEXPO kiállításon a MEGOSZ Tagjai egységesen jelennek meg, szeretettel várjuk az érdeklődőket, látogatókat! A Szövetség a rendezvény minden napján, a Fórum Színpadon (G épület), szakmai programot tart. Várjuk a látogatókat január 27-én a „A traktorok fejlesztési irányai” című rendezvényre valamint a „MezőgépÉSZek tanulmányi verseny” döntőjére!

Elhunyt Kiss Géza

in Hírek on 03 január, 2017 with 0 Comments

2016. december 27-én délután, egy szeles, hideg napon a Rákoskeresztúri Újköztemető szóró parcellájában szomorúan vettünk végső búcsút Kiss Gézától, aki Szövetségünkben a MEGOSZ pártoló tagvállalatát, a Fluidprogress KFT-t képviselte.